Холивудската звезда Киану Рийвс най-накрая откри любовта. И реши да сподели щастието си с феновете си. Половинката на 55-годишния актьор е художничка и се казва Александра Грант, която го придружи и на филмовото събитие LACMA Art + Film Gala в Лос Анджелис, съобщи Daily Mail.

На синия килим двойката демонстрира официално връзката си. Киану, който от десетилетия не е имал сериозно гадже, държеше за ръка новата си изгора. Светските хроникьори отбелязват, че в 35-годишната си кариера актьорът никога не е позирал с приятелка на червения килим. Киану Рийвс и Александра Грант се познават отдавна. Художничката илюстрира две от поетичните му произведения: „Ода за щастието“ и „Сенки“. Влюбените гълъбчета имат и общ бизнес.

През 2017г. основаха издателската къща X Artists 'Books. За първи път звездата от „Матрицата“ се осмелява да повдигне завесата около личния си живот. Припомняме ви, че харизматичният актьор преживя огромна трагедия през 1999г. Тогава любовта на живота му – Дженифър Сайм, забременява с тяхната дъщеричка. За съжаление обаче детето е мъртвородено. След трагедията двамата се разделят. 18 месеца по-късно Дженифър загива при автомобилна катастрофа. Киану с години не успява да се възстанови от случилото се. 

източник:woman.bg