И през 2020 ВИП-аджийките у нас, както всяка година украсиха домовете си месец преди Коледа с огромните изкуствени елхи с предварително аранжирани играчки по тях, без да вложат свой почерк в домашната коледна атмосфера. В опит да създадат усещане за уют и топлина във време на пандемията, известните българки направиха домовете си еднакви заради кичозните елхи, до които задължително присъстват фигурките на елени и Дядо Коледа.

Сред първите дами, които показаха коледните си орнаменти, бе бившата фолк певица Мария. Тя сподели кратко видео от дома си в София, в което голямата елха за няколко десетки лева е украсена с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. ъв видеото виждаме и дъщеричката на Мария - Марая, която сладко похапва.

Фолк примата Глория също вече е сложила коледната си украса, както самата тя сподели в Инстаграм. Певицата е заложила на еднакви огромни цветя, които вместо да придадат празничен вид на коледното й дръвче навяват само скука. За да напомни все пак коя е на заден фон се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от големите си музикални награди, които е печелила през годините.

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били доста нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си украса.

И Мис България Ивайла Бакалова заложи на готово и предварително украсено дръвче, което със сигурност е скъпо. Дамите очевидно пет пари не дават за натуралната красота на елхите, мириса на смола, пламъка на свещите, заменен със студени лампички и собственото виждане за украсата и удобно са решили да заложат на скъпото и еднаквото.