Страховита война се задава в естрадната гилдия, пише „Ретро”.

Битките и скандалите между Кичка Бодурова и Катя и Здравко от дует „Ритон”, които взривиха цяла България в последния сезон на „ВИП Брадър”, ще се пренесат в съда, разкриват от гилдията.

Певческото семейство успя да се изпокара жестоко не само с колежката си, живееща в САЩ, докато бяха в шоуто, но и с още куп звезди, зад чийто гръб говореха в ефир. Един от тях бе и Георги Христов, който обаче нямало да им прости и бил решен да води битка за честта си в съда.



Това потвърди и самата Кичка Бодурова, която според запознати щяла да е сред основните свидетели на изпълнителя на „Черно и бяло”.

Певицата на драго сърце приела да помогне на приятеля си да защити доброто си име и подкрепяла идеята му да съди дует „Ритон”.



„С Жоро се чухме, преди да излетя от България. Той прекарва повечето време в Гърция на вилата си. Миналата година дойде в студиото, където записвах, часове преди да излетя, и ми донесе рози - така си взехме довиждане. Сега се разбрахме да се видим напролет, след турнето му в Америка. Ще остане при мен във Вегас и сигурно ще отидем на почивка някъде по Южна Америка. Колкото до неговите проблеми с „Ритон”, ми спомена, че адвокатите му щели да се заемат”, обяви преди дни самата Кичка.