Кичка Бодурова и синът на Тони Стораро Фики най-вероятно ще са сред участниците на новия сезон на “ВИП Брадър”, който тръгва наесен.

Макар и певци, двамата са много различни - не само заради стила музика, който правят, но и заради възрастта си.

Бодурова е живяла по социалистическо време, докато Фики, чието истинско име е Фикрет, е роден 6 г. след падането на режима.

Точно такова разминаване търсят и продуцентите на риалитито от “Олд скул”. Новият сезон, който ще е под мотото “Образцов дом”, ще пренесе зрителите, а и хората в къщата в соца. И за да има по-големи противоречия между участниците, продуцентите търсят звезди, които добре знаят как се е живяло преди 1989-а, и известни, които нямат нищо общо със социализма.

Всичко в къщата ще изглежда като от едно време, а звездите ще бъдат разделени на две групи - на работническа класа и на номенклатура. Все още не е ясно кои са сигурните съквартиранти, защото преговорите с тях продължават.

Много вероятно е вместо 3 месеца шоуто да продължи два, като останалите 30 дни то да се превърне от “ВИП Брадър” в “Ол старс”. Това е издание, в което се включват участници от предишни сезони на риалитито.

Нова тв ще започне да го излъчва от септември. От есента телевизията ще пусне и третия сезон на изключително успешното предаване за певци “Х Фактор”, за което и в момента вървят прослушвания.

Би Ти Ви също ще излъчи свои риалитита. През септември тръгва новият “Сървайвър”, който екипът засне в Камбоджа. В него ще се надпреварват участници от предишни сезони с фенове на предаването. Телевизията ще прави и трето издание на “Гласът на България”. То тръгва на 21 септември.