Дъщерята на Кичка Бодурова може да изглежда бунтар по природа, съдейки от многото татуировки по тялото й и разголените й фотосесии, но всъщност до голяма степен се ръководи в живота от своята майка.

Естрадната легенда я възпитавала с мисълта, че човекът, с когото един ден ще създаде семейство, трябва да е заможен, а не бедняк.

Певицата подковава почвата при детето си Кристи-Жаклин Зарпас още от тийнейджърска възраст. Напътствала я, че трябва да гледа на мъжа като на човек с перспектива. „Не само чувствата са важни, но и какво ти е бъдещето с него. Ако е някой, който не може да издържа семейство, за какво ти е? Само загуба на време и проблеми", нареждала Кичка.

Затова се наложило при първите си връзки Кристи да крие ухажорите си. Тя въртяла любов, без майка й да разбира, като представяла момчетата просто като добри приятели и нищо повече. Единият от тях, с когото дъщерята на естрадната звезда имала най-дълга връзка, се казва Евгени. Кичка впоследствие разбрала за отношенията им, но учудващо не възразила. Дори много харесала младежа, по думите й бил добро момче. Единственият проблем впоследствие се оказал този, че не произхожда от богато семейство. Затова и връзката им приключила не след дълго.

Майка и дъщеря са имали неведнъж сериозни спорове, в които Кристи се е опитвала да извоюва свободата си, и най-вече това, че тя самата трябва да почувства партньора си в живота, а не родителката й да го определя. За нерадост на Кичка детето й се увличало точно по мъже без перспектива, тип пройдохи. „Много е ербап тя, ама като се озъби празният хладилник, ще види", казвала мъдро Бодурова.

Неотдавна 21-годишната Кристи-Жаклин шашна феновете на майка си с поредица от еротични снимки. На тях щерка й позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки. Втората серия с кадри, която се появи, пък беше в компанията на питон. Кичка не крие, че Кристи се снима като фотомодел от няколко години.

Снимки на Кристи: Facebook