Лют скандал заформи членът на журито в „Като две капки вода” Димитър Ковачев-Фънки. Във вчерашния епизод той определи като достойна само за ресторант песен на Кичка Бодурова и съжали имитатора Стефан, че е трябвало да изпълни подобна глупост.

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното?", попита жлъчно Фънки.

Той единствен се пробваше да критикува изпълнителите на сцената, за разлика от кравешкия възторг, който демонстрираха колегите му Хилда Казасян и актьорът от САЩ Димитър Маринов. Бодурова, която винаги прекарва зимите в Лас Вегас, не остана длъжна на музиканта. „ДОКОЛКОТО ЗА ТОВА НЕДОДЯЛАНО ЧОВЕКОПОДОБИЕ И НЕЩАСТЕН, НЕДОКАЗАН МУЗИКАНТ ФЪНКИ- ЗАЩО СЕ ЯДОСВАТЕ, ПРИЯТЕЛИ(ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИИТЕ ВИ)? И АЗ КАТО ВАС НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА С КАКВО Е ПОЛЕЗЕН НА ШОУТО. ТОЙ ДОРИ НЕ РАЗБИРА ПОДИГРАВКИТЕ, С КОИТО ГО "ОБГРЪЩАТ", написа веднага във Фейсбук с големи букви вбесената певица.