Естрадната тигрица Кичка Бодурова посъветва тв водещата Венета Райкова да прости на биологичния си баща. Телевизионерката никога не е криела, че мрази и презира, човекът, който й е дал живот, но не и любов и ласка. Именно заради това блондинката не крие, че се е зарекла никога да не прости на татко си Румен, че я е зарязал като бебе.

По време на гостуването си в "Папараци" Кичка Бодурова се опита да помогне на Райкова да превъзмогне този момент от живота си. "За теб това, което разбрах е, че ти не искаш да простиш на твоя баща. Не ми отговаряй! Аз мисля, че не си права, макар и да си умно момиче. Но никой не е длъжен да стои на сила някъде и никой не бяга от щастието. Просто представи си - те не са си допаднали с майка ти. И знаеш ли прости му, не за друго, а само заради това, че ти съществуваш", отсечи с откровен тон естрадната звезда.

Думите й обаче изобщо не се понравиха на разлютената водеща. Венета я скрасти с думите: "Само от уважение, тъй като днес ти си гост в предаването, ще те прекъсна и ще ти кажа да не коментираш неща, които не знаеш. В много голяма грешка си! Нека прекратим тази тема!" Кичето обаче продължи с изречението: "Аз друго искам да ти кажа... защото ти така се измъчваш, не мислиш ли?!", след което русата амбиция категорично затвори темата с думите: "Тотално не си на прав път! Нека приключим това!"

В началото на разговора им за "Папараци", от личен опит Бодурова обясни за раздялата си с нейния американски съпруг, с когото са заедно вече 20 години. Тя направи и паралел между отношенията на Венета и Тишо, които се разведоха педи няколко месеца. "Понякога раздялата е хубаво нещо, за да разбереш, че няма по-добър от него. Няма да намериш друг баща на детето си. Ако при вас са само ежедневните простотии - навсякъде ги има. Ако в отношенията ви няма изневери, ще видиш, че ти ще се върнеш при него един ден", отсече Кичка.