Естрадната певица и една от най-известните българки зад граница - Кичка Бодурова, няма никакво намерение да влиза в риалити шоуто „ВИП Брадър" въпреки тиражираната новина, че е една от сигурните участнички в новия му сезон.

Звездата заяви, че след участието си в „Музикална академия" не иска и да чуе за подобрен род предавания, които буквално ровят в личния живот на участниците, а не акцентират върху таланта и заложбите им.

„Излъгаха ме, че всичко се върти около музиката в онова предаване, чието име дори не искам да споменавам вече. Факт е обаче, че само ме забъркаха в интриги и дори спорът ми с младата Рут Колева беше абсолютно режисиран. Повече не бих се подложила на подобно нещо", категорична беше Бодурова.

Певицата не отрече, че предложение от страна на продуцента на „ВИП Брадър" Нико Тупарев е имало. „Да, водихме разговори. Опитаха се да ме привлекат, но аз не им обърнах никакво внимание, даже не си направих труда да дойда до София, за да проведем въпросните разговори, всичко се случи по телефона. Не бих се съгласила да участвам, без значение от хонорара", отсече Кичка.

*Снимка: Булфото

Певицата заяви още, че всичките й усилия в момента отиват за лятното турне, което подготвя от месеци.

„За мен е най-важно да дам на феновете си онова, за което са си платили. Не мога да рискувам да се издъня, при положение че всички билети за концертите ми са разпродадени. Това е чест и удоволствие за всеки изпълнител", сподели звездата, която останала толкова очарована от родното Черноморие, че решила да прекара и част от почивката си у нас, като избрала за целта Бургас. „Атмосферата и хората в този град са невероятни", коментира от плажа изпълнителката. Освен че разпуска на плажа, звездата се готви усилено за предстоящите си концертни изяви.