Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж Крис, който имал нужда от специални грижи, особено по време на пандемията от коронавирус.

Естрадната певица от дълги години живее със семейството си в Лас Вегас, където извънредните мерки продължават. Тъй като нейният мъж претърпя в края на миналата година сериозна операция, която била животоспасяваща, защото здравето му било тежко застрашено, сега имунната му система била тотално срината и Кичка изключително се тревожела да не го зарази с нещо. Крис обитавал отделно помещение в огромната им американска къща, имал си свои прибори, посуда и разговарял с тях дистанционно, тъй като физическият контакт помежду им бил напълно забранен от лекуващите го лекари.

Освен със съпругата си той не може да общува и с двете им деца. Те са родители на голяма дъщеря - Кристи, а през миналото лято осиновиха и момиченце от български дом за сираци. Осиновеното им момиченце също е при тях във Вегас и вече е записано на училище още от миналата есен, като дори си е намерило приятели и нова среда. "Тъжно ми е и много потиснато, но и това ще мине. Малката много ми помага", споделя Кичка, ккоято в момента се е отдала на домакинството. До съвсем скоро тя имала прослужница, която посещавала дома им ежедневно, готвела, чистела, перяла, гладела и пазарувала.

Наложило се обаче да разредят посещенията й и сега жената идва само веднъж в седмицата. Бодурова била ядосана и че изгорял самолетният й билет до България. Тя планирала да си дойде в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас, въпреки молбите на почитателите да не отменя изявите си.

Естрадната дива признава, че не се чувства във форма да излиза пред публика и й липсва вдъхновение, пише Ретро.