Вратарят Ники Михайлов грубо погазва закона на пътя. Синът на Боби Михайлов се е взел за безсмъртен и кара, без да слага предпазен колан и най-вече докато се снима с телефона, забеляза репортер на „Всеки ден".

Така нарушението в двойно. Михайлов обаче се разминава без глоби. ,,Полицаите знаят номерата на автомобилите му и се правят на луди, не го спират, а камо ли да го глобят. Направо трябва да им взимат книжката на такива", коментираха потресени от държанието на Мамин Ники. С цялата си наглост той дори качи клипчето във фейсбук и си написа, че „шофира към дома". Михайлов прави типичните „кифленски" физиономии, докато кара колата и слуша любимата си черна музика, която е почти наравно харесвана от него като чалгата.

Отделно бившият на Николета и Алисия често си позволявал да натиска педала на газта повече, отколкото трябва, издават от обкръжението му. ,,Всичките му коли са мощни и лесно се увличаш със скоростта. Ники е разумен шофьор, знае кога да настъпи повече педала на газта. Той кара по-бързо само когато е сам. Ако вози някого, не си позволява да вдига висока скорост", оправдават вратаря негови приятели.



Въпреки провиненията си на пътя обаче Николай винаги се измъква от заслужените санкции. „Господ все така да го пази, но неразумното поведение на пътя винаги е предпоставка за произшествие", мърморят негови колеги, притеснени от лудото му каране.

Преди 3 години вратарят катастрофира тежко на автомагистрала „Тракия", но се отърва само със смачкана ламарина. Тогава в ранните часове на пролетна утрин след бурен купон с Преслава в пловдивска дискотека синът на Боби се натресе във верижна катастрофа със служебния „Рейндж Роувър" на баща си. Първоначално висш полицай се опита да прикрие синковеца, че не той, а негов двойник е шофирал джипа, но в крайна сметка лъсна истината. А именно, че Михайлов наистина е бил в джипа и че в резултат на удара, при който загина мъж, е получил контузия на ръката.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук