Британската актриса Кийра Найтли споделя, че тайният й ритуал за разкрасяване е поставянето на разнообразен, шарен и искрящ лак за нокти, но, разбира се, само когато е в почивка от професионалните си ангажименти.

29-годишната тъмнокоса красавица признава, че в свободното си време с удоволствие се разделя с френския маникюр и лакира ноктите си във всевъзможни шарени тонове.

"По време на снимки, маникюрът ми е един и същ и изряден в продължение на седмици, затова когато свърша с даден проект веднага се отбивам до някой магазин и си купувам най-различни шарени лакове, с които се лакирам сама", разказва Кийра в интервю за британското издание на списание "Хелоу".

"Последният път заложих на жълто, но трябва да си призная, че беше ужасна гледка. Все пак винаги може да очаквате от мен някоя щура комбинация от цветове върху ноктите ми", добавя звездата.

Актрисата, която е женена за музиканта Джеймс Райтън, блести в новата рекламна кампания на Шанел, която представя последния аромат на марката, и твърди, че класиката на Шанел я е тласнала към женските аромати, пише БГНЕС.