Актрисата Кийра Найтли се оплака в интервю от бедата, която се е стоварила върху главата й – в буквалния смисъл на думата.

31-годишната звезда призна, че последните 5 години й се налага да слага перуки, не само защото й харесват, но и по обективни причини.

„По време на моята кариера трябваше да боядисвам косите си във всички мислими цветове заради различните филми. Моите коси не издържаха на такова натоварване и започнаха да падат. Последните пет години нося перуки и трябва да кажа, че това е най-хубавото, което се е случило с моите коси“, разкрива актрисата обратната страна на успеха и славата.

Тя добави, че състоянието на косите й постепенно се е подобрявало. Но след май 2015 година, когато роди дъщерята Еди, пак й се наложи да прибягва за нови прически. „Природата ми е дала чупливи коси. Сред раждането тяхната структура се промени – косъмът стана десет пъти по-дебел! Така че сега често откривам върху главата си перуки. Гребенът Tangle Teezer ми помага да ги вчесвам, без да ги свалям“, добави Найтли.