Червеи, излизащи от разлагащо се месо в плик. Това изобразява последната снимка на Кийт Флинт в Instagram. След смъртта му, много фенове споделиха, че с фотоса фронтменът на The Prodigy искал да покаже как изглежда душата му отвътре. Потресаващият кадър показва, че психиката му е била доста нестабилна, коментират експерти. Приживе певецът сподели, че се бори със „собствените си демони“, сред които са зависимостта към наркотиците и депресията, пише tialoto.

Малко преди да се самоубие, Флинт е участвал в маратон по бягане, който се провел през изминалия уикенд. По думи на организаторите, той бил в добро настроение и поведението не подсказвало с нищо, че има проблеми. Няколко дни по-рано вокалистът на The Prodigy пуснал за продажба жилището, в което живял заедно със съпругата си, пише The Sun и уточнява, че през изминалата година връзката им не вървяла и двамата се разделили.

Кийт Флинт е 22-а жертва на проклятие

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Flint (@keithflintofficial) on


Имотът е бил на стойност 1,5 млн. паунда. Източник, близък до изданието споделя, че музикантът имал намерение да продаде и заведението, което притежавал, за да припечели нещо.

На 52 почина Люк Пери

„Винаги съм имал психични проблеми, така да се каже. Аз съм невероятно самоунищожителна личност“, споделя по-рано Кийт Флинт в интервю за The Times през 2009 г. и намеква, че може да се самоубие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Flint (@keithflintofficial) on

Същевременно чуждите медии писаха, че вокалиста на The Prodigy е споделял за намерението си да се самоубие още през 2015 година. "Не спестявам за нищо... Винаги съм чувствал, че когато ми омръзне ще се убия... Кълна се в Бога - това не са суицидни мисли - това определено е нещо позитивно", заявява Флинт в интервю за журналиста Мат Блейк. Шегувайки се с него музикантът споделя още: "Мисля, че съм много щедър към хората, които обичам, но в същото време мога да бъда много егоистичен. Израснах, знаейки, че никой не се грижи за мен, та кой освен аз самият? Не се страхувам от себе си. Просто искам да се обърна назад и да разбера, че съм имал пълноценен живот. Това е."

Тялото на Клинт бе открито на 4 март в дома му. Той почина на 49 години. Музикантите от групата съобщиха, че той се е самоубил. Клинт е бил в развод със съпругата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Flint (@keithflintofficial) on