През последните няколко дни интернет обществото полудя по новата мания "10-годишно предизвикателство". Новият хит е определян като "предизвикателство", но дали всички потребители на социалните мрежи, взели участие в него, в действителност са предизвикани да се включат или сами са решили да го направят, за да задоволят нарцисизма си, е въпрос, на който едва ли ще получим отговор.

По същество, ако искате и вие да участвате в предизвикателството, трябва да качите колаж от две свои снимки - една отпреди десетилетие, другата актуална. Целта е да се покаже как визуално се е променил човек през този период от време. Някои наши звезди обаче проявиха чувство за хумор и не изпълниха точно предизвикателството.

100 кила качи колаж, на който просто е тъп и по-тъп, а Криско не пропусна да ухапе Слави Трифонов, като показа негова ученически снимка и такава от сега, като написа, че разликата между двете е 100 години. В предизвикателството, но по канонблесна още Дарина Павлова, която разкри защо не е мръднала за едно десетилетие. 

„Невероятният случай на Дарина Павлова. Как работи? Просто следвайте мечтите си, работете усилено и стигнете решително до днешния ден, не се отказвайте от мечтите си и ... никога не забравяйте усмивката си. Стремете се да желаете.. желанието кара живота да се случва. Нека има значение. Нека всичко си заслужава. Желанието е живот. Как вие се справяте с ежедневното предизвикателство наречено живот?", пише Дарина в социалните мрежи”.


Азис, Александър Кадиев, неговата партньорка Деси Стоянова също се показаха днес и преди десет години.

Фолкпевицата Мария заслужи похвала от фенка, че днес е по-красива.

Един от най-любопитните колажи е на приятелката на Криско Цвети, която преди десет години е била с буйна грива и много грим, докато днес изглежда къде по-стилна.

Актьорът Владо Карамазов и футболистът Димитър Бербатов предизвикаха истерия сред фенките си, докато Николета също показа оригиналност и се представи с две снимки, но с разлика от 27 години, вместо 10.