Ким Кардашян наскоро се завърна в социалните медии след 3-месечно отсъствие. Тя обаче е решила да налага нов имидж за себе си и мъжа си Кание Уест.

Последните кадри, които риалити звездата споделя в Instagram, са изключително семпли и дори ретро и чак объркват нейните многобройни фенове.

По принцип звездното семейство е известно с вкуса си към блясъка и разточителния начин на живот и тези странни снимки от последните седмици са в пълен контраст с доскорошния имидж на съпрузите.

Ким споделя снимки от привидно беден, скромно обзаведен дом, с малки мащаби, в който позират само тя, мъжът ѝ и двете им деца Норт и Сейнт – без бавачки, охрана, чистачки и т. н., като всички са облечени доста семпло.

На кадрите не се вижда и една скъпа или луксозна вещ, като явно целта на звездата е да внуши на хората, че води съвсем прост живот.



Според Us Weekly Ким иска да промени своя медиен образ най-вече заради въоръжения обир, който преживя миналата година в Париж.

Освен това рапърът дизайнер Кание има дългове от десетки милиони долари, което също е вероятна причина двамата да искат да изглеждат по-обикновени.