Само дни след като се сдобиха с дъщеря, Ким Кардашиян и Кание Уест вече планират четвърто дете.

“Те поискаха сурогатната майка да износи още едно дете за тях, ако е готова и ако реши да го направи”, разкрива източник пред нас Us Weekly.

37-годишната Ким и 40-годишният Кание посрещнаха своето трето дете в медицинския център “Сийдърс Синай” в Лос Анджелис на 15 януари. Фамилията бе принудена да се довери на сурогатна майка, тъй като Кардашиян имаше доста усложнения по време на първите си две бременности – с Норт и Сейнт, и нейните лекари са забранили да забременява отново, тъй като има висок риск както за нейния живот, така и за този на бебето.

“Това е най-хубавото преживяване, което някога ми се е случвало. Сурогантната майка направи така, че нашите мечти за по-голямо семейство да се превърнат в реалност” , сподели Ким наскоро. “Кание и съпругът на сурогатната майка се справиха страхотно. Двамата бяха заедно в болницата, шегуваха се и разговаряха цял ден”, споделя близък до рапъра. “Ким и Кание се чувстват наистина благословени”, допълва той.

Тази година се очакват още бебета в рода Кардашиян-Дженър. В момента сестрите на Ким – Кайли Дженър и Клои Кардашиян също чакат деца. И за двете това ще бъдат първите им рожби, пише missbloom.bg