Ким Кардашиян и Кание Уест очакват трето дете, но този път те ще го посрещнат на бял свят благодарение на сурогатна майка.

Риалити дивата учудващо за мнозина, включително и за нас, е сравнително дискретна и не споделя много подробности по темата. Тя обаче неволно разкри какъв ще е полът на новия член на семейството, докато гостуваше в шоуто на Елън Дедженеръс.

"По време на партито за обявяване пола на бебето всички носиха различни подаръци и на следващия ден Норт се зае с разопаковането им. В един момент тя се обърна към мен с думите: "Мамо, след като сестричката ми не е тук все още, мисля, че трябва да взема всичките играчки за нея в стаята си и да си играя с тях, за да съм сигурна, че те ще са добре до появата ".

Интересните разкрития от страна на Ким не спряха дотук. Тя призна, че очакването на дете от сурогат е изключително трудно изживяване. По-трудно дори от двете бременности, които не бяха леки, както нееднократно е споделя звездата.

"Това преживяване наистина не може да се сравни с нищо, което съм изпитвала досега. Всеки, който смята, че този сценарий е по-лесният изход, е в голяма грешка. Този развой на ситуацията е далеч по-труден за изживяване, защото нямаш никакъв контрол. Разбира се, избираш някого, на когото вярваш и с когото имаш добра връзка, но мисълта, че не можеш да износиш собственото си дете е много трудна за приемане."

Кардашиян допълва, че макар и двете бременности да са били тежки и да мрази чувството да е бременна, ако имаше възможност сама да износи отрочето си, би го предпочела пред сегашната ситуация. Все пак звездната дама подчерта, че оценява факта, че благодарение на сурогатството ще има трети наследник.

"Чувствам се благословена, че имам възможността да направя това и че медицината дотолкова се е развила, че позволява подобни интервенции. Но наистина е трудно. Самият процес е много странен, когато си бременна и усещаш бебето, имаш времето да свикнеш с мисълта, че ще станеш родител, да се подготвиш, а сега, след като нямам контрол над този процес и той се случва извън мен, живея с усещането, че не подготвена."

Текст: Woman.bg