Холивудската красавица Ким Кардашиан се изсмя на публикациите в английската жълта преса, че се е загаджила с Уейн Бридж. Преди няколко дни на Острова плъзна слух, че футболистът на Манчестър Сити е бил представен на милионерската щерка по време на кратката му ваканция в Маями в началото на март.

Според клюкарите двамата много си допаднали и започнали sms-любов, която обещавала да прерасне в нещо повече при пътуването на американката с арменски корени до Лондон тази седмица.

"Кой по дяволите е Уейн Бридж”, запита пищната Ким в отговор на въпрос на сп. "Пийпъл" дали действително има връзка с британския футболист. "Моля, някой да ми обясни, защото аз нямам представа", добави през смях г-ца Кардашиан, която се прочу отвъд Океана с домашното си порно и изявите си в телевизионно риалити.

Брюнетката наскоро се раздели с рънингбека на Ню Орлиънз Сейнтс Реджи Буш, но със сигурност знае как да накара бившия си да ревнува.

"Днес работих върху моя тен", написа 29-годишната сексбомба под своя снимка, която публикува в събота в социалната мрежа "Туитър". Под друг секси фотос пък се мъдри "Какъв приятен и отпускащ ден на яхтата с моите сестри!".

Откакто скъса с Буш миналата седмица, бившият модел на "Плейбой" и настоящ на FHM е заедно с двете си сестри в Маями, където текат снимките за поредния епизод от тяхното собствено риалити шоу "Kourtney & Khloe Take Miami."

източник: