Повече от месец американските издания се занимават с депресията, в която изпадна Ким Кардашиян след крупния обир в Париж.

Звездата доброволно се превърна в затворничка в собствения си дом, престана да посещава светски мероприятия и изчезна от социалните мрежи. Според колегите отвъд Океана Ким не може да преодолее шока и се страхува да остава сама.

Слуховете след инцидента донасят, че Кание Уест е поел контрола върху живота на жена си, включително срещите с приятелките й и общуването с децата им. Из холивудските издания се прокрадва и версия, че рапърът повече не може да търпи пороя от сълзи на Ким и паническите й атаки, и се е консултирал с бракоразводни адвокати.

Източници твърдят, че съпрузите ежедневно се карали, като причината всеки път била Кардашиян и нейните мелантолични настроение. Тя категорично отказала консултации с психотерапевт, за каквито настоявал Уест.

"Кание обича Ким. Той направи какво ли не, за да й помогне и да я измъкне от депресията. Смяташе, че евентуален развод ще подейства като аларма за жена му, но след последния им жесток скандал наистина обмисля да развали брака си", коментират източници на US-таблоидите.