Риалити звездата Ким Кардашиян и моделът Криси Тейген организират читателски клуб и отправят призив към почитателите си да се присъединят към него.

Начинанието, в което участва и стилистката Джен Аткин, показва, че красавиците, които налагат тенденции в социалните мрежи, могат да предложат на последователите си нещо повече от поредното предизвикателно селфи. И двете са фенки на селфитата, а Ким дори издаде книга с част от нейните.

Споделяйки новината за читателския клуб, Кардашиян съобщи, че първата книга за прочит е "Обгърната от светлината" от Бети Иди. Томчето, издадено през 1992 г. и наредило се сред бестселърите на "Ню Йорк таймс", изглежда е сред любимите четива на риалити звездата.



Съпругата на Кание Уест определя книгата, разказваща за пътуване до Рая и връщане от света на мъртвите, като способна да промени живота.

В "Обгърната от светлината" Бети Иди описва собственото си преживяване, близко до смъртта. Това се случва през 1973 г., когато авторката е на 31 години и се възстановява в болница след операция. И до ден днешен 74-годишната Иди продължава да изследва темата и да изнася лекции в САЩ, пише БТА.