По всичко личи, че Ким Кардашиян е решила да копира начина, по който се държи Бионсе с нея, и да го използва към други, по-малко популярни момичета.

В случая половинката на Крис Браун - моделката Каручи Тран.

Певецът и сладураната бяха сред гостите на партито по случай 34-ия рожден ден на Ким Кардашиян, като според запознати Каручи изключително много се вълнувала от срещата си с Ким, защото много й се възхищавала.

Присъстващи обаче разказаха пред американски медии, че гаджето на Крис Браун едва ли ще продължи да изпитва подобни чувства към риалити звездата, особено след като получила категоричен отказ на молбата си двете да се снимат.



"Ким директно я отряза, категорично заявявайки, че няма да се снима с Каручи", обяснил гост на партито.

Знаейки обаче, че това е много важно за гаджето му, Крис Браун се обърнал с директна молба за помощ към Кание Уест. Певецът се съгласил да говори със съпругата си и да си направят няколко снимки.

"В крайна сметка Ким склони, но ясно показа, че не е особено щастлива от този факт. Държеше се с момичето като абсолютна ку*ка. В един момент дори тя се обърна и си тръгна, макар че в момента Каручи й говореше", разказал още мъжът, пише bliasak.bg.