Риалити звездата Ким Кардашиян най-сетне коментира снимките по бански, които добиха вайръл ефект миналия месец и които показват колосалната й задница в ръбеста и пробита с целулит форма.

Това провокира феновете й да заподозрат, че тя старателно обработва всеки кадър в своя Инстаграм, което доведе до отлив на 100 000 последователи. Шокиращите несъвършенства лъснаха докато съпругата на Кание Уест бе в Мексико за рожденния ден на сестра си Кортни.

„Видях тези ужасни снимки по време на ваканция и смятам, че са минали през фотошоп и ефект на изостряне. Колкото до най-гадната снимка – аз определено не бях в най-добрата си форма в този период. Тъкмо бях минала през две операции на матката, които документирахме за шоуто ни, и вече не се чувствах добре в кожата си. После, когато недоброжелатели взеха да изострят недостатъците ми така че да изглеждам в пъти по-зле, си казах „Окей, ще се стегна“. Ангажирах едно момиче, фитнес инструктор, което намерих през социалните мрежи.“, сподели за The View Кардашиян.

Наскоро арменката, въртяща бизнес с мобилни приложения и емотикони, призна, че е подписала договор със сурогатна майка за третото си дете. С Уест вече са инвестирали депозит от $68 000, а крайната сума, която ще получи наетата жена, е $113 000. След усложнения при раждането на втория си наследник Норт-Уест Кардашиян получи лекарска забрана да забременява отново заради опасност за живота.