Телевизионната звезда Ким Кардашян защити задните си части като обясни, че снимките, които бяха публикувани по време на почивката ѝ в Мексико и предизвикаха хиляди коментари са с Фотошоп.

Брюнетката твърди, че щракнатото ѝ дупе нарочно е преправено дигитално, за да изглежда „по-лошо“, отколкото е наистина.

36-годишната Ким призна, че не е в „най-добрата си форма“ и не е спортувала в продължение на 12 седмици, когато са били направени снимките, но е убедена, че изображенията са „изострени“ от папараците, за да направят по-фрапиращо дупето ѝ.

„Видях тези ужасни снимки по време на почивката ми в Мексико и хората ги бяха фотошопнали“, каза Кардашян в The View във вторник, цитирана от Daily Mail.

„Определено не бях в най-добрата си форма. Не бях спортувала около 12 седмици, имах две операции на матката. Документирахме това в шоуто.“

Тя се похвали, че вече от три седмици е на нов фитнес режим, който включва и строга диета като работи с момиче, с което се е запознала в социалните мрежи.

„Определено мисля, че ще има резултат. Ставам всяка сутрин между 5:30 и 6:00. Тренирам преди да станат децата ми по час и половина“. По думите ѝ, след изтощителните тренировки тя напълно е променила хранителните си навици.

Ким казва, че с новия си фитнес гуру се е научила да яде правилно.

„Тя наистина ми помогна с моя план за хранене, добави ми здравословните въглехидрати – зеленчуците.

Преди просто не ядях правилно. Виждам как за няколко седмици тялото ми се стегна. Буквално просто се смалявам. Правим интензивни тренировки, а аз обичам да спортувам. Това е голямо облекчаване от стреса“, заключи Кардашян.