Ким Кардашян ще става майка за четвърти път. Тя и съпругът ѝ Кание Уест още не са потвърдили хубавата новина, но в профилите им в социалните мрежи бе загатнато за това.  Очаква се бебето да се роди през май, но полът му все още се пази в тайна. Според информация на US Weekly, двойката е използвала сурогатната майка, която ги дари с малката Чикаго, която вече е на 11 месеца. Известното семейство има още две деца, родени от самата Ким – момче на име Сейнт и дъщеричка Норт.

Фотошоп измама със задника на Ким

38-годишната Ким, която може да си позволи да отиде при най-големите светила в медицината, прибягна до сурогатното майчинство след раждането на първите си две деца. Причината е, че тя е имала сериозни здравословни проблеми по време на износването на Сейнт и Норт, сред които прееклампсия, която е животозастрашаваща както за майката, така и за бебето,  пише tialoto.bg.

Ким Кардашиян със зов за помощ

По-рано тази година, в един от тв епизодите за живота на сестрите Кардашян, Ким разкри, че Кание иска да имат повече деца, но тя е несъгласна с неговите намерения. „Той ме тормози. Той иска поне седем“. Тогава обаче никой от зрителите не ѝ повярва, че двамата ще се решат да увеличат бройката на четири, защото звездата посочи още: „Никога не бих могла, особено в света, в който живеем. Някак си се колебаех да имам повече деца, защото ще съм будна нощем, мислейки как моите деца ще оцелеят в луд свят като този“.