Ким Катрал знае колко е важно да водиш задоволяващ любовен живот - тя обвинява лошия секс за провала на двата си брака.

Звездата от „Сексът и Градът” се е омъжвала три пъти– бракът й с Лари Дейвис от края на 70те продължи 2 години, този с Андре Лайсън обхващаше периода от 1982 до 1989, а 6-годишният съюз с Марк Левинсън приключи през 2004.

Ким твърдо заяви, че причината, поради която връзките й с Дейвис и Лайсън са се провалили, е несъвместимост в леглото.

Катрал споделя пред Британския “The Sun”: „Постоянно търся вината в лошите сексуални изживявания. Недоброкачественият секс беше причина два от трите ми брака да се провалят.

Важно е да си търпелив и да изградиш добра сексуална връзка с помощта на любовта. Но, основавайки се на личния си опит, бих казала, че с някои мъже, дори с преобладаващата част от тях, това просто няма как да се случи.

Ще ми се оргазмът да не беше основна цел за мен. Всичко е свързано с абсолютното сексуално задоволяване.”

Катрал е разбрала и къде бърка по отношение на мъжете - апетитните парчета невинаги са най-добрите любовници.

Тя добавя още: „Иска ми се да бях осъзнала по-рано, че красивата външност не от значение, когато опре до секс. Всички очакват красивите мъже и жени да правят страхотен секс. Грешка. Винаги съм изглеждала прекрасно пред камерата, но не винаги съм водила прекрасен полов живот. Няма как да сте интимни с една картина. Спомням си, че скочих в леглото с един красавец, с надеждата, че той ще ми покаже какво пропускам. Е, не успя.

*Ким с колежките си от „Сексът и Градът”

Вижте видео:

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver