От началото на юли стартира дългочакваната инициатива „Автокино“ 2018, която ще представи хитовата продукция „Привличане“. Една от най-харесваните плеймейтки Николета Лозанова, която дебютира на големия екран с лентата пък ще зарадва феновете на киното в Разград, Русе, Велико Търново, Плевен, София, Перник, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас и Девня. Прожекциите ще продължат до 13 юли, като подбраните места побират до 50-60 автомобила, а звукът се приема от радиото в колата на специална честота, изписана на екрана.

Българският филм “Привличане“ превзе родния бокс офис в началото на тази година, което е истинска рядкост за родна кино лента. Продукцията на Яна Маринова и Башар Рахал пребори три премиерни заглавия и дори “Червената лястовица“ с Дженифър Лоурънс. В главните роли са самата Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев.


Освен с модерна визия, докосваща история, съвременен диалог и много смях, филмът може да се похвали с изключително силен саундтрак, в който участват звезди от българската, но и от международната сцена. Една от изненадите във филма е ролята на плеймейтката Николета Лозанова.


Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Важно е да се знае, че звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.