Коледните празници наближават, което ни напомня, че е време да се поглезим с някоя нова придобивка.

За всички любители на седмото изкуство Samsung излизат със страхотно предложение на българския пазар. Сдобийте се с усещане за киносалон в собствения си хол с грандизония 105-инчов телевизор Samsung S9W.

Не само размерите на Samsung S9W са впечатляващи. Освен че е най-големият curved телевизор в света, Samsung S9W e с отлична UHD резолюция, която осигурява четири пъти по-високо ниво на детайлност, отколкото при Full HD мониторите. В сравнение с 8-те милиона пиксела на стандартните UHD телевизори, Samsung S9W притежава над 11 милиона пиксела. Това ви позволява да виждате неподозирани детайли и да се насладите на изживяване, което обгръща изцяло сетивата ви. Намирате се в собствения си дом, а усещането е сравнимо само с това, което изпитвате в киносалон. За това спомага и уникалното 21:9 съотношение на екрана, което ви позволява да гледате всеки блокбъстър от край до край на екрана, без досадните черни ленти. Получавате пълен панорамен изглед и изживяване, максимално близо до идеята на режисьора.

А най-хубавото е, че уникалният Timeless Curvature дизайн на телевизора го превръща в красив предмет, достоен за изложбена зала. Забележителният 105-ичнов екран е поставен на основа и две задни опори като истинско произведение на изкуството.

Изненадите не спират до тук. Samsung S9W ще ви зарадва и с куп полезни функционалности, като например смарт контрол, който работи чрез Bluetooth, а голямото постижение е точността, с която се движи показалецът през менюто на екрана. Можете да ползвате системите за управление чрез жестове и глас също с изненадваща лекота, да се вързвате се с мрежата с WiFi или кабелен интернет. Разполагате също и с няколко опции за гледане на съдържанието на смартфони или таблети или дори за управляване на телевизора чрез тези мобилни устройства.

Samsung S9W е резултатът от майсторска изработка, прецизност и авангардни технологии. И не само днес - Samsung UHD Evolution Kit е гаранция за това, че Вашият S9W е винаги съвместим с най-новите UHD стандарти сега и в бъдеще.