Новият секс символ на гръцката сцена Кириакос Георгиу е роден в Лондон, където завършва специалност Музика и театър. Там играе главни роли в много мюзикъли.

Преди пет години се връща в Гърция и започва да гради солова кариера.

Наскоро той направи дует с Анелия, който се посрещна с голям интерес от меломаните у нас.

"Направих дует с една от най-хубавите и талантливи български певици. Моят мениджър ни запозна с Анелия и той направи връзката с нея. Влязохме в студиото, изпяхме парчето и се получи от първия път. За мен беше чест да имам възможността да пея с нея. Тя е страхотна" - казва изпълнителят в "Преди обед" по БТВ, цитира Signal.bg.

Това е вторият дует на гръцкия певец с българска звезда, а първият е "Айде, чао" с Мария. Той не крие, че следи изкъсо какво се случва в българската музика и си пожелава още колаборации с наши артисти.

"Разбира се, че познавам българската сцена и следя изпълнителите тук. Музиката навсякъде е еднаква - няма значение дали на български, или на гръцки, тя се чувства със сърцето и това я прави толкова уникална" - подчертава Кириакос.

Категоричен е, че ще прави и други българо-гръцки проекти и заявява: "Не искам да спирам дотук. Бих направил нещо с Азис, а може би с Галена или Преслава. Те също са много добри, на световно ниво са".