Специално за първия си концерт у нас поп иконата Деспина Ванди е подготвила голяма изненада за българската публика, а именно едно от най-горещите нови попълнения на гръцката музикална сцена - Кириакос Георгиу.

На 21 февруари младият изпълнител ще излезе непосредствено преди Ванди и с чувствените си поп и денс парчета, омагьосващ тембър и секси външен вид несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата в зала 1 на НДК.

„За мен музиката е като кислород, тя е моят живот!“ – споделя Кириакос Георгиу, който е само на 22 години, но вече има няколко безспорни хита: „Sta Asteria Psila“, „Den Pao Apopse Spiti“, „Oso Iparheis“, „Paizeis“ и "Prosorini Agapi“. Чаровният изпълнител е най-обещаващата млада звезда в южната ни съседка. Георгиу има безброй съвместни участия и проекти с едни от най-големите гръцки звезди – Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас Мартакис и разбира се, Деспина Ванди.

Младият сексимвол е роден и израснал в Лондон. Родителите на Георгиу са родом от Гърция. Още в най-ранна детска възраст Кириакос разбира, че неговата най-голяма любов е музиката. На 12-годишна възраст участва в различни мюзикъли в Лондон, като „Сън в лятна нощ“, „High School Musical“, „We Will Rock” и "Пинокио". През 2013 г. пуска първия си сингъл „Sta Asteria Psila“, който за рекордно кратко време успява да оглави гръцките музикални класации.

BEST OF концертът на Деспина Ванди, на която певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.