Истински фурор на плажа на къмпинг „Смокиня" е направил актьорът Кирил Ефремов, който решил за майтап да влезе в ролята на сервитьор, издадоха пред „Всеки ден" очевидци. Той започнал да обслужва масите в заведението, в което всеки ден се храни. И взело, че му харесало.

„В ресторанта бяха само приятели и познати на Кирето. По едно време той попита сервитьора може ли да помага, а човекът му каза: „Почвай!". Кирил взе тефтерче, химикалка, тръгна по масите. Готино беше!", споделиха пред „Всеки ден" очевидци на случката. Мълвата, че актьорът сервира, веднага се понесла и ресторантчето се напълнило с хора. От всички маси започнали да го викат, да се снимат с него, дори му оставяли бакшиши, с които той накрая почерпил, защото не сервирал за пари, а за кеф, пише "Всеки ден".

„Кирил беше много любезен с хората, препоръчваше им храна, питаше ги с какво може да помогне. Все едно беше истински сервитьор! Голям кеф!", разказаха „клиенти" на актьора.

Той от години прекарва най-малко месец на „Смокиня", като най-често играе волейбол на плажа и кара сърф. Това лято е правил прекъсвания за снимки на нови продукции. В края на август тръгва за София за репетиции в театъра.

Кирил Ефремов и съпругата му Ели от години летуват на „Смокиня"