Кирил Ефремов, който наскоро гледахме в Къртицата и фолк дивата Камелия ще са водещите на новот риалити шоу Мис България 2013 по ТВ7.  

В продължение на месец 18-те претендентки за титлата „най-красива българка” ще бъдат подлагани на предизвикателства за визията и волята им. 

Пътят към короната на победителката тази година започва на 15 юли в ефира на TV7. Лятното шоу ще се излъчва всеки делник в праймтайма.

Като кавалер Кирил Ефремов ще поеме тежестта на ежедневните снимки и ще води както двата лайфа, така и дейли епизодите, за да може екранната му партньрока Камелия да съчетае постоянните си музикални ангажименти с ролята си на водещ. Сек символът на поп фолка ще влезе като тежката артилерия в живите студия на шоуто два пъти в седмицата.

Киро ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи. Той ще е единственият мъж с достъп до Двореца на 18-те принцеси. Самият той има опит с риалтитата, след като прекара три месеца като Къртицата в едноименното шоу. Така че би могъл да дава ценни съвети на красавиците как да се справят с пълното отделяне от околния свят.

Камелия ще задава неудобни въпроси на кандидат-миските в живото студио. Вече я гледахме като водеща на Амплоато на „Споделено”.