Филип Киркоров и дует „Ритон“ възродиха един от най-старите светски скандали в България с вчерашното си участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, припомня Hotnews.bg. Тримата разкриха причината за 4-годишната си сръдня. Кралят на руския поп твърди, че медиите са скарали музикантите "Набутаха ми в устата нещо, което никога не съм казвал", ожали се Киркоров, но без да се впуска в много подробности.

Фалшивата новина, която провокирала кавгата, било интервю на певеца, в което той потвърждава, че е бил концерт на друга българска певица в Лас Вегас. Става дума за Кичка Бодурова, която винаги е твърдяла, че е пяла в митичния хотел „Сизър палас“ в американския град, където концерти изнасят звезди като Селин Дион. В интервю пред вестник „Уикенд“ от преди шест години Киркоров потвърждава, че е бил на този концерт. Твърденията му обаче вбесяват Катя и Здравко, които се караха ден и нощ с Кичка при престоя си в Биг Брадър през есента на 2015 година.

Бодурова заяви пред победителя в този сезон Джино, че когато „Ритон“ дошли да пеят в Лас Вегас, на концерта имало 20 души, осем от които завела самата Бодурова. Тя имала къде-къде по-голям успех със своя концерт в „Сизър палас“. „Ритон“ обаче бяха категорични, че Кичка лъже за участието си в известния хотел и тя никога не е пяла там. Сръднята продължи и извън къщата на Големия брат, а Бодурова се закани да съди дуета.

Вчера Киркоров обяви, че думите му за концерта били сложени в устата му."Никога не съм присъствал на подобно шоу. От българската естрада знам само дует "Ритон", а пред 25 години Георги Христов бе мой специален гост на шоуто ми в Санкт Петербург", оправда се той. Само преди седмица обаче, в друго предаване- „Забраненото шоу на Димитър Рачков“ руснакът потвърди, че е дал интервюто, без да знае нищо за сръдните между Катя, Здравко и Кичка.

Тогава той въобще не спомена, че думите му са преиначени. "Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на "ВИП Брадър", на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент", изясни Киркоров пред седмица.

Вчера обаче версията му бе различна и за всичко се оказаха виновни медиите. Все пак българският дует и Киркоров си простиха, а руснакът добре използва цялата шумотевица за да направи реклама на своя песен, с която ще участва на Евровизия като композитор.