Руската звезда Филип Киркоров покани Лили Иванова и още много български изпълнители на своя концерт в зала 1 на НДК в петък.

Примата на родната естрада е сред ВИП гостите на събитието заедно с Васил Найденов, Катя и Здравко от дует "Ритон”, Георги Христов, Богдана Карадочева и композитора Тончо Русев.

Освен на спектакъла „Другой” те ще присъстват и на вечеря с певеца и неговия екип в изискан столичен частен клуб. Там Киркоров и българските му приятели ще бъдат обслужвани като истински царски особи и ще опитат изискани блюда.

Руската звезда каца в България в полунощ в четвъртък срещу петък с частния си самолет. Той води със себе си екип от 100 души, както и личен гардеробиер, който ще се грижи за 50-те уникална костюма от реквизита на спектакъла. Те са създадени от известни руски дизайнери като Валентин Юдашкин.

По време на концерта Киркоров ще смени редица ексцентрични облекла, сред които светещ костюм и шотландска поличка. От Русия за България пътуват три тира с техника, с помощта на която зала 1 на НДК ще бъде напълно преобразена.