Филип Киркоров пристига у нас с баща си Бедрос и екип от 35 гримьори, фризьори, озвучители, осветители, масажисти, пиротехници, орекстър, беквокалисти и собствен балет.

Руската поп звезда кацна на летище София днес сутринта с директен полет от Москва, а вечерта ще гостува в "Шоуто на Слави". Филип идва ден преди грандиозния си галаконцерт в зала 1 на НДК, с който ще даде начало на лятото си турне - "Просто подари".

Говори се, че Анастасия Стоцкая, която напоследък затопли отново отношенията си с изпълнителя на макс, вероятно ще пристигне с него. Сред 12-те ефектни танцьори, съпровождащи Киркоров по всички световни сцени са и някои от примите на руския балет "Тодес".

Бедрос ще бъде специален гост на всички концерти и ще изпълни няколко шлагера на италиански език.

Концертният директор на Филип и охранителите също са в делегацията, а всяка стъпка на мегазвездата ще бъде заснета от личен режисьор и оператор. Специален гардеробиер ще се грижи за десетките скъпи, златотъкани и богато украсени костюми, които бившият съпруг на Алла Пугачова ще сменя многократно по време на спектаклите в София и летните театри в Пловдив, Варна и Бургас, съответно на първи, четвърти и седми юли.

В София Филип Киркоров и хората му отново ще хапнат в любимия му ресторант "Вратата". Там ще ги посрещнат с родопски сърмички с пресни билки, задушено млечно теле и  глиган с боровинки. Предястието е луканка, по която руският крал на попа си пада особено.

Президентските апартаменти на хотелите "Шератон" в София и "Адмирал" на Златни пясъци" вече са готови да посрещнат родения във Варна певец. Хората ще разпускат в студиата на "Грандхотел Варна" в морската столица.

В Бургас Филип ще отседне в един от личните си луксозни апартаменти в комплекс Равда и ще провери как върви охраната му.