В суперлуксозен апартамент ще се настани руският крал на попа Филип Киркоров, който каца довечера на випа на "Враждебна" с частния си самолет.

Покоите му в петзвездния "Шератон" вече са приготвени - уникални мебели, изработени от махагон и американска череша и тапицирани с италианска коприна, чаршафи от скъп египетски папук.

Винаги, когато е в София, арменецът от Варна отсяда в този разкош, на който са се наслаждавали още Бил Клинтън и Джордж Буш, Хуан Карлос, Дилма Русеф, Том Джоунс, Лени Кравиц, Кайли Миноуг. Надали Филип ще пожелае да облепят прозорците му с фолио като някои свои колеги по знаменитост, но персоналът е свикнал на всякакви капризи.

Едва ли Филип ще кацне със седеммесечната си принцеса Алла-Виктория. Още повече че той идва от Щатите. Докато Филип обикаля из първата си родина, леля му Мари ще се грижи за Алла-Виктория в московския квартал Рубльовка. С Киркоров обаче е Ани Лорак, една от най-богатите изпълнителки в бившите съветски републики.

Звездата ще представи у нас най-скъпото си шоу досега, наречено "Другият", за което похарчи милиони. Три тира и три хиляди килограма техника, декори и ефекти вече пристигнаха в София, а сцената в зала 1 на НДК е готова за утрешното зрелище. 100 души екип ще се грижи за комфорта на Филип, който е довел дори и собствен гардеробиер.

Стилистът ще отговаря за 50-те уникални костюма, които Киркоров и балетът му ще сменят по време на спектакъла. В изработката на впечатляващите тоалети са се впуснали плеяда фешън таланти. Най-големият ас сред тях е всепризнатият Валентин Юдашкин, личен приятел на Киркоров.

Свидетели на модната и музикална програма ще бъдат много родни випове. Филип чака Лили Иванова, Васил Найденов, Катя и Здравко от "Ритон", Георги Христов, Богдана Карадочева, Тончо Русев. Киркоров вероятно ще се види с тях още зад сцената. Там ще има пресни плодове и свежи цветя.

В мултимедията са включени 3D графики, компютърни и анимационни ефекти. "Шоуто отне много сили на мен и екипа. Експериментирахме, измисляхме, творяхме. Това е изключително сложна програма, която няма равна в държавата ни и до ден днешен", коментира Киркоров. Той ще представи мегашоуто си още в родната Варна на 4 юли, преди това на 1 юли е в Пловдив, а на 7 юли в Бургас.