Неотдавна Филип Киркоров публикува съвместна снимка с известната руска водеща Олга Бузова, пишат руските медии. Сред коментарите в социалните мрежи имаше много хора, които се изказваха твърде нелицеприятно за телевизионната водеща и певица Бузова. Един от тях твърдеше: "Тази Бузова съвсем е пропаднала!".

Но все пак всичко това би минало незабелязано, ако под тези коментари не беше оставила своя лайк самата Алла Пугачова. Руските медии и последователите в мрежата заключиха, че между двете звезди назрява конфликт. Според самия Филип Киркоров обаче няма никакъв конфликт, а 69-годишната Примадона просто "случайно натиснала с пръст" под коментара и без да разбере, го е харесала.

"Какво има да се обсъжда тук. Алла Борисовна не чете нито коментари, нито гледа лайковете. Случайно е натиснала нещо и това е", обяснява роденият в България певец.

Руските медии уточняват, че в последно време той се вижда често с Бузова. Двете звезди демонстрират добрите си отношения, снимани са да танцуват страстно и да разменят нежности, има и снимка, на която Олга седи на коленете на "поп-краля". Според мнозина това не се нрави особено на Алла. Въпреки че отдавна не са заедно. Примадоната винаги е оставала за Киркоров незаобиколим авторитет. Затова и някои смятат, че въпросният лайк под коментара съвсем не е грешка от нейна страна.