Киро Скалата би убил детето си, ако се окаже, че е гей. Културистът направи на пух и прах всички мъже с нетрадиционна сексуална ориентация.

Участникът в „Биг Брадър" буквално избухна срещу гейовете в последните си минути от престоя в къщата, като жлъчта му бе основно насочена срещу лица като Азис, които според него развращавали младото поколение, съобщава таблоидът „Всеки ден“.

„И аз си пия кафето с тях и сядам на една маса, но мразя педерастията и шумната й реклама през последните години", започна речта си фитнес маниакът. Според него това е извратеност и никой не се раждал хомосексуален, а следвал модна тенденция. Контра на тезата му държеше Ели Владкова, която нямала нищо против гейовете и дори била приятелка с много „различни" мъже. Приемала ги, тъй като един ден и детето й можело да се окаже хомосексуално.



„Това е невъзможно. Никой не се ражда педал. Някой обаче ще хване синчето ти, ще му направи 2 свирки и утре и той ще счупи китката", обоснова се Киро.

Вълчев бе категоричен, че ако синът му е гей, то той ще го утрепе или ще го удави в реката. Освен това мачото следвал писанието в Библията, според което нежните мъже трябвало да се убиват с камъни.



Най-жлъчен обаче Скалата се показа срещу всенародния чалга любимец Азис.

Съквартирантът буквално съсипа с думи Васко от Костинброд, като според него именно той е причината младото поколение да се разврати и деградира.



„Азис е кютюк, дебела свиня, която дава пари мускулести мъже да го трескат. Обществото ни замина заради тая гнус. Хубаво направи Бойко навремето, като му свали билборда. Лошото е, че сега пак го рекламират навсякъде", изцепи се Киро.

Изгоненият в понеделник вечер мъжага заключи, че именно той е пълен антипод на меките китки.

„Аз рекламирам образа на истинския мъж - той трябва да е силен, умен и да треска пу*ки".



В добавка Вълчев се изфука, че няма никакви комплекси около мъжеството си, тъй като половината българки знаели, че в гащите си той има дебел и дълъг пенис.

Азис остана изумен от репликите на Киро Скалата. Той поясни, че не е гледал предаването, но му казали какви ги е дрънкал по негов адрес фитнес маниакът.



„Не знам откъде идва тази злоба у него. Може би поради това, че не му обръщам никакво внимание. Няколко пъти е искал да общува с мен, но аз наистина не съм го забелязвал. Истинските мъже не мразят гейовете. Проблем с тях имат тези, които не са сигурни в ориентацията си", отвърна Василка.