Фитнес маниакът Киро Скалата, или Релефчето, както му е новият прякор, измислен от съквартирантите, е претърпял пълен провал с бизнеса си.

Грамадата от мускули се занимава с продажбата на стероиди и хранителни добавки. Напоследък обаче интересът към тях бил почти замрял и неговата фирма е на тотална загуба, пише „Всеки ден".

Това била и причината Релефчето да се навие за втори път да влезе в риалити предаването. През 2006 г. Скалата участва във „ВИП Брадър" именно за да направи реклама на бизнеса си, но тогава този ход е бил успешен, защото помощните вещества за фитнес маниаците тепърва бяха навлезли и все още предизвикваха интерес. Сега обаче конкуренцията смазала продуктите на Киро Скалата, още повече че според специалисти той бутал на нашия пазар изключително некачествени и вредни хранителни добавки, които си внасял от Китай на безценица.

„От тия ментета като нищо да ти се изпържи мозъкът и да умреш", коментират колеги от бранша. Скалата прибрал и хонорар, с който планирал да върне немалкото борчове, в които бил затънал. Истината е, че именно той се съгласил на най-малката сума, защото бил толкова закъсал, че бил готов да прави сеири и за 100 лева дневно. След като влязъл и разпитал какви пари са прибрали останалите, се вбесил жестоко, защото разбрал, че се е прецакал. Тогава решил да прави мръсно на съквартирантите си, като проваля мисиите и ги оставя гладни.