Тв продуцентът и фитнес гуро Кирил Вълчев-Скалата продължава мисионерската си дейност разкривайки положителния ефект от упражненията с тежести като обикаля крайщата на България. На едно от последните събития на шоуто му "Крале на силата" той показа завидна мускулна маса.

"Да вдъхновяваш малки и големи, които да пречупят своите ограничения, нерешителност и притеснения да излязат на сжена и пред камера и публика да се почувстват шампиони е моята награда", коментира Вълчев. "Няма по-удовлетворяващо за мен от това да видя младежкия дух в стари и огнения плам за победа в млади.В моето шоу всеки един участник независимо от пол,възраст и телосложението става Крал на силата побеждавайки себе си".

Отбора на Фитнес Мафията тренираща на лежанка, набизеания, кофички и коремни преси се оглавява и организира от фитнес модела и певица Никол Стоянова Никка. Техническия секретари бизнес дамата Мария Маринчешка, шампионката по скокове във вода Нинка Вълчева и топ треньорката по пилатес Теодора Трашлиева. Специални гости често са шампиони на силовите спортове, сексапилни плеймейтки, певици и модели.