Тази събота от 17 ч. продуцентът Кирил Вълчев Скалата организира отворен кастинг коктейл за медии и официални гости, за да подберат участничките в конкурса Мис Търновград 2019.

Събитието ще бъде в Inter Hotel Veliko Tarnovo с вход свободен. За своята нова и нестандартна идея Вълчев споделя: "Време е конкурсите за красота да бъдат променени. Не може да се рекламира и демонстрира външност без качества .Социалните мрежи и потребителската култура тотално деградира младите превръщайки ги в бесловестни консуматори изпразнени от съдържание и качества.Искам да дам добър пример да събудя стремежа за всестранно усъвършенстване като изкараме най-доброто от нашите участнички.

Във вечерта на талантите ще разберем какво е отношението към изкуството на дамите изявявайки се като творци в музиката, танца, рисуването, дизайна, актьорството и др. За творческата подготовка на моделите ще се грижат певицата и музикален мениджър Никол Стоянова Никка и Яница Русева преподавател и певица по поп и джаз пеене.

В кулинарната вечер ще оцени отношението към храната и познанията им за приготвяне професионалните готвачи Шеф Машков и Фит Шеф Трухчев.

Участничките ще получат своята професионална фотосесия от носителите на множество международни награди Генчо Петков –Гената и Никифор Тодоров. Избраните красавици ще движат комфортно в луксозни лимузини. Конкурсът ще се проведе на 6 декември с подкрепата на общината и кмета на Търновград Даниел Панов.