Ники Китаеца и съпругата му Виолета споделиха в телевизионно интервю, че са изключително щастливи от бизнеса, с който се занимават отскоро.

Двамата се отдадоха на фитнеса и заедно управляват фитнес зала в столицата. Ники не крие, че спортът винаги е бил голямата му страст и е доволен от това, което прави.

„Музикалната компания ми дойде в повече, и то емоционално. Всичко, което беше свързано с компанията рефлектираше върху мен. В един момент моето име започна да пречи на музикалната компания, защото се усещаше едно състезание между мен и изпълнителите“, сподели Ники.

Той допълни още, че двамата с Виолета не са били подготвени за всичко това, въпреки огромното желание, с което стартираха. „Имаше доста подводни камъни“, добави мускулягата. Вили призна, че не съжалява, че е зарязала фолк кариерата си и сподели, че е доволна от това, което прави сега.

„Аз смятам, че до някаква степен съм удовлетворила себе си от музикална гледна точка. В музикалния бизнес има много конкуренция, спортна злоба. Харесва ми да спортувам, да бъда сред такива хора. Сега нещата са много по-добре“, призна Вили.