Ники Китаеца има ново завоевание. 

След като се раздели с жена си Виолета, бившият на Азис отново е обърнал резбата и е забил актьора Кристиян Кирилов, пише HotArena.

Той нашумя покрай поредицата на Нова телевизия „София ден и нощ”. Двамата пуснаха обща снимка от тоалетната на столичен мол. След като позабравената фолкаджийка Виолета натири Китаеца от семейното им гнездо, а редица други дами също го отрязаха като ухажор, той явно пак е решил, че късметът му е с мъжете, а не с жените.

С новия си приятел Кристиян Кирилов се виждат ежедневно, а всяка среща е запечатана на снимка. С последния си фотос от WC-то обаче дуетът стана за смях. „Ужас! Гнусно!”, „Не знам, но много евтино изглежда като цяло”, „С Кристиян ли смени Азис?”, гласят ироничните коментари.

Новата светска двойка не е единственият скандал, който тресе „София ден и нощ”.



Пънкарката Софи и съквартирантката й Сабина може да са приятелки на екран, но в реалния живот нещата не стоят така. Снимачният екип изпитвал огромни трудност всеки път, когато двете трябва да се засекат в обща сцена. Момичетата не спирали да си правят злобни подмятания една на друга, което създавало излишно напрежение зад камерите. Хора от екипа споделят, че заради „женските им номерца” много често се налагало една петминутна сцена да се снима в продължение на часове.

Ситуацията обаче минала всякакви граници, когато двете си налетели на бой. „Никой не можеше да повярва на случващото се. Уж големи жени, а се държат като деца. В един прекрасен ден, както всичко уж си беше мирно и спокойно и снимките вървяха с лекота, двете изведнъж се хванаха за косите пред камерата. Целият екип скочи да ги разтървава. Хвърчаха реплики като „мръсна селянка” и „грозна свиня”, псуваха се, обиждаха се, крещяха. Какво делят и защо е целият този фарс, никой не знае.”, разказва свидетел на нелепата физическа саморазправа.