Николай Първанов, по известен като Ники Китаеца, отрече слуховете, които се тиражират в медиите за него и музикалната му компания Real Еnterprises пред Blife.bg.

Последната бомба, която избухна в медиите днес е, че Николай Първанов дължи пари на авторите на песните, които са направени за изпълнителите от неговата музикална компания Real Еnterprises.

„За да се започне работа по дадено парче, то предварително се дава капаро за него. Иначе самата песен няма как да бъде записана.

Твърденията на Павлин Иванов, че ни е дал 6000 лв., за да му направим песен, не са верни. Такъв изпълнител в нашата компания просто не съществува.

Имали сме певец с името Павлин Бъзовски, който е син на Бойко Бъзовски. Преди няколко месеца Бойко Бъзовски беше арестуван, затова ние решихме да отстраним сина му от нашата компания заради лошото реноме на баща му.

Щом въпросният Павлин Иванов ни обвинява, че сме фалшифицирали някакви документи, то нека да ги покаже. Истината е, че такъв изпълнител ние въобще нямаме”.

"От една страна това е пиар за мен, но от друга пречи на бизнеса ми. Всичко тръгва от хора, които искат чрез скандал да станат известни на мой гръб”.

Според Китаеца това не е начин за добиване на чест и слава. Той допълва още:

„Скандал на чужд гръб без знанието на даден човек не се прави. Аз също съм станал известен със скандал, но Азис знаеше за това”.

„Прохождащи изпълнители си правят пиар на мой гръб”, добави още бившия на Азис, като коментира и случая с Ани Хоанг, която наскоро също го беше обвинила в нечисти сметки.

„Единствената причина Ани Хоанг да говори тези глупости за мен е това, че тя стигна своя пик в кариерата си.затова се снима и няколко пъти гола.

След това започна да ме обвинява в „пране” на пари или че други хора са стояли зад моя бизнес. Ако имаше такива хора, аз с удоволствие бих казал кой са”, каза Ники Китаеца.