Малко преди новогодишните празници в медиите тръгнаха слухове, че към Ники Китаеца са отправени заплахи.

Собственикът на музикална компания ''Real enterprises'' потвърди информацията, като каза, че действително е получавал заплахи от неизвестни лица по телефона. Бизнесменът обясни, че вече се е свързал с полицията, заради безопасността на семейството му, пише blife.bg.

''Съмнявам се да се стигне до разрешение на проблема. Звънят ми от скрити номера, от предплатени карти. Аз се опитвах да се свържа с тях, но телефоните от които ми звънят се изключват.''

Причината за ужаса, който преживява Ники, е свързана с интервю на рокаджията Ицо Петрофф от 2009г, в което обяснява, зад палежа на бар Nero стои именно Китаеца.

''Не разбирам защо съм замесен в това. Нямам изгода да паля заведение, а и не познавам подобни хора, които да ни помогнат'', каза още Китаеца.

Другият скандал около него е свързан с 22-годишната Мила Баръмова, по-известна с творческия си псевдоним Милла. Тя е една от първите изпълнителки на ''Real Enterprises'', музикалната компания на Ники Китаеца.

Младата амбиция разгласяваше пред медиите как вместо обещаните участия е била принудена да мие чинии, да боядисва косата на съпругата на Китаеца и да изпълнява ролята на слугиня. Ники обясни, че това определено са измислици.



''Когато Мила се яви на нашия кастинг, аз и съпругата ми много я харесахме и предложихме да подпише договор. Тя се съгласи, но ни каза, че няма възможност да си заплаща квартира. Тогава ние и предложихме да отседне в офиса на фирмата, за да не се налага да пътува, понеже тя е от Бургас. Тя се съгласи и всичко беше точно. Милла много пъти е вечеряла с нас в дома ни със съпругата ми и сме били в много добри отношения. При положение, че ние поемаме всички разходи по офиса, където тя живееше доста време мисля, че е нормално да я помоля да подреди малко, когато приемаме хора.''

Ники Китаеца се оказа доста ревнив съпруг, той сам призна, че не би позволил на съпругата си Виолета, която е поп-фолк певица да ходи по участия.

''Много добре знам какво се случва по участия, аз съм много ревнив и не искам жена ми да ходи вечер по клубовете'', категоричен беше той.

Ники каза, че съпругата му никога не се е притеснявала от неговата предишна връзка с Азис.

''Още на втората ни среща тя ме запозна с родителите си и всичко мина перфектно. Аз не съм давал обяснения за действията си пред никого, освен пред бащата на Виолета и то защото аз реших да го направя. Бащата на съпругата ми е прекрасен човек и за това реших, че заслужава.''