Китаристите Ben Woods и Thomas Zwijsen ще изнесат акустичен концерт в София на 23.10.2016г. в Клуб Три Уши.

Виртуозите ще представят своите варианти на песни на IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST, UFO, EUROPE, DEEP PURPLE, RAINBOW, ADELE, THE WHO, THE BEATLES, DAFT FUNK, METALLICA, ALICE COOPER, OZZY OSBOURNE, DREAM THEATER и много други.

Концертът ще започне в 20 часа. Билетите са само 100 и цената им е 20 лв. Те се продават ексклузивно в системите на EVENTIM и eTICKETSMALL.

Концертът е четвъртото събитие, посветено на деветата годишнина на сайта Metal Hangar 18.

Преди 2 години виртуозите създодоха проекта Master Guitar Tour, с който вече два пъти са гостували в България. През 2015г. Китаристите гостуваха и в предаването на BTV – „Шоуто на Слави“.

Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр: Flamenco Metal, чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи FLAMETAL и HEAVY Mellow. Ben Woods има 14 албума.

Холандският китарист Thomas Zwijsen е най-известен със своите аранжименти на рок хитове за класическа соло китара. Той е добре познат на българските си почитатели, защото два пъти гостува в България като китарист на бившия вокалист на IRON MAIDEN – Blaze Bayley.