Китаристът на Лили Иванова Бисер Иванов се възмути до край от непоносимото поведение на рапъра Криско и изригна във Фейсбук.

Той сподели факти, които до този момент старателно се криеха в музикалната гилдия, живееща под лозунга: "Каквото става на турне, си остава на турнето", пише blitz.bg.

"Искам да кажа, че да си ''звезда' ' (в България е само една такава), не означава да отидеш в Горна Оряховица, да вземеш куп пари, (пеейки на плейбек) и да потрошиш стаята в която те е настанил човекът, който любезно те е поканил. Брутално! Миналата година същото се повтори от Лора Караджова и Део. По стечение на обстоятелствата бяхме в един апартамент. На сутринта намерих погром в общия хол. Същото се повтаря тази нова година от Криско Бийтс.... в Горна Оряховица", написа музикантът и обяви, че е време нещата да бъдат наричани с истинските им имена.

*Бисер Иванов

"Кмете, (или който го е поканил) на Г. Оряховица, обади се на ''звездата''. Ти си в пълното си право да го направиш на кайма, защото е нарушил правилата и е длъжен да поеме цялата отговорност в/у крехкият си и наведен гръб. Пояснявам, че тези хора по никакъв начин не ми пречат, просто съм човек, който уважава и почита хората, които му дават работа и винаги почиства и подрежда стаята си след пребиваване в хотел. ''Звездите'' трябва да се научат на уважение и да разберат, че точно утре може да лъскат пода в същия хотел, който са потрошили преди 2 месеца..... Мир и Любов!", допълни още музикантът.

Според Бисер, когато си на 26 години не може да бъде простено подобно инфантилно поведение. "На тази възраст прошка няма, брат. Зрял човек, който е в пълното си право да носи всякаква отговорност. Ако някой нормален човек направи такова нещо как мислиш ще реагира Полицията?? До другите, които говорят за песните му ... всеки има право да прави каквото си иска и каквото го кефи, но да пречи на другите и да се държи скандално като легенда не му отива.....грам ...", каза още китаристът.

Заглавна снимка: Bulphoto