Поп певицата Клавдия, чиято звезда изгря в първото музикално риалити в България „Стар Академи“ попадна в световния топ 10 с престижния сертификат на оборотната фитнес компания на международно ниво Les Mills. Така, тя си заслужи правото да бъде инструктор в която и да е точка на планетата в стила Sh’bam – групови танци с хип-хоп и джаз музика, и популярната със своята интензивност GRIT тренировка.

Звездата, част от каталога на лейбъла L2 Music, влезе в перфектна форма за състезанието, провело се в един от най-добрите фитнес клубове в България, благодарение на усилени месеци подготовка с персоналния й инструктор Кристиан Масларски. За да вземе сертификата, тя успя да надмине над 80 участника. „Доволна съм за това, което направи Крис за мен. За всеотдайността, доброто и коректно отношение.

Сега от мен зависи да предам наученото, а ако това се случва и под звуците на моята музика ще съм още по-удовлетворена казва по повода Клавдия.

У нас Les Mills стана популярна, благодарение на актрисата с български корени Нина Добрев, която стои зад колаборацията Les Mills + Reebok NYC Ultimate Staycation. „Щастлива съм, че успях да дам всичко от себе си и да бъда сред най-добрите. Божe! Tа избраните сме само 10. Искам да вдъхновявам все повече хора да спортуват активно така, както Нина Добрев вдъхнови и мен“, допълва още изпълнителката на „При мен остани“.