Изненада! Клеър Дейнс е бременна за втори път. Актрисата сподели новината в шоуто на “Хауърд Стърн”, като уточни, че е в напреднала бременност.

“В напреднала фаза съм на второто си тримесечие”, обяви блондинката, като призна, че това е официалното й съобщение. Тя сподели още подробности около бъдещия нов член на фамилията. “Беше планирано. Искахме още едно дете и това се случи.” Тя допълни, че ще запазят пола на бебето в тайна, като се пошегува, че ако е момиче, ще го кръстят “Хауардина”, на Стърн.

“Да бъдеш майка е невероятно предизвикателство, но ние все още чувстваме натиск да говорим за това по много романтичен начин. И не е само това. Ние всички изпитваме негодувание на моменти и се безпокоим, че може да бъдем хванати в капана на ролята, на тази отговорност. И не съществува бутона “изключи”… За мен това винаги е било най-трудното. Ти винаги се чувстваш задължен на някого. И дълго време те са като мечета коали, ти просто чувстваш отговорност да бъдеш физически там при тях. Това е доста първично’, сподели преди време актрисата.

39-годишната актриса има 5-годишен син Сайръс Майкъл Кристофър от съпруга си Хю Данси. Дейнс се жени за английския актьор през 2009 г., припомнят от missbloom.bg