Клои Кардашиян сподели в ТВ интервю пред Елън Дедженеръс, че одобрява певеца Кание Уест за гадже на сестра й Ким Кардашиян.

Въпреки че не призна директно, че Ким и Кание са гаджета, тя многократно подсказа, че между тях има повече от приятелство.

"Честно казано с Кание се познаваме от край време. Той винаги е бил много добър семеен приятел. Обичам Кание", сподели 27-годишната Клои, пише bliasak.bg.

"Не знам какво се случва между него и Ким. Но мисля, че двамата са много сладки заедно. Но каквото и да казвам аз, не знам какво се случва. Трябва да поканиш нея в шоуто и да я попиташ."

*Ким и Клои

Зрители не пропуснали да споделят, че Клои видно се е чувствала некомфортно да коментира отношенията на Ким и Кание. По тази причина тя постоянно се опитвала да смени темата на разговора.

Припомняме ви, че от няколко седмици упорито се твърди, че Ким и Кание Уест са гаджета. Слуховете се засилиха след като риалити героинята беше забелязана да отива на гости на певеца, а на другия ден да се прибира от дома му със същите дрехи.

*Кание и Ким