Риалити звездата Клои Кардашиян потвърди в Instagram, че очаква първото си дете от приятеля си Тристан Томпсън, съобщи Асошиейтед прес.

Клоуи пусна и снимка на бременното си коремче. По-малката сестра на Ким е на 33 годин. Тя написа, че е "едновременно благодарна, развълнувана, нервна, нетърпелива, преизпъленена с радост и изплашена".

Тя нарече бременността си "най-голямата си осъществена мечта".



„Най-голямата ми мечта се сбъдна! Ще си имаме бебе! Толкова време чаках и се чудех, но Бог през цялото време е имал план. Знаел е какво прави. Просто трябваше да Му се доверя и да бъде търпелива. Понякога не мога да повярвам, че нашата любов създаде живот! Тристан, благодаря ти, че ме обичаш по начина, по който го правиш! Благодаря ти, че се държиш с мен като с кралица! Благодаря ти, че винаги ме караш да се чувствам красива! Най-вече ти благодаря, че ме правиш майка! Правиш това преживяване по-вълшебно, отколкото някога съм си представяла! Никога няма да го забравя! Благодаря ти, че ме правиш толкова щастлива, любов моя! Благодаря на всички за любовта и позитивните послания!“, написа Клои в Instagram.

За бременността ѝ се говори от няколко месеца. Тя обясни, че съзнателно са мълчали по въпроса, за да могат да радват в тесен кръг възможно най-дълго.